Elindult a FIFA+ applikáció a Hisense-tévéken

FutballWorld Cup Daily néven indít műsort a FIFA a labdarúgó-világbajnokság ideje alatt, amelyet a rajongók a Hisense okostévéken elérhető FIFA+ applikációban követhetnek majd.

A foci vb napi eseményeit összefoglaló felvételeket a dohai szurkolói zónából sugározzák majd, a műsor vendégei között pedig a résztvevő 32 ország közszereplői, sportlegendái és influenszerei lesznek láthatók. Az applikációban a 25 perces epizódok mellett a korábbi vb-mérkőzések is visszanézhetők, továbbá élő közvetítések és összefoglalók is szórakoztatják majd a drukkereket. A World Cup Daily műsorvezetői többek között Caroline De Moraes, a Eurosport és a BBC, valamint Michael „Timbsy” Timbs, a COPA90 tudósítója. „Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minél többek számára minél egyszerűbb hozzáférést biztosítsunk a labdarúgó-világbajnokság programjaihoz” – mondta el Alex Zhu, a Hisense Group alelnöke. A vállalat alelnöke hozzátette, a szurkolók egyedi, a saját országukhoz és kultúrájukhoz közel álló tartalmakat keresnek, a FIFA+ app pedig abban segít, hogy minél sokszínűbb műsorral szolgáljon a nézőknek a világbajnokság ideje alatt.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

E-államigazgatás: a NISZ büszke az elmúlt tíz évre

pén nov 18 , 2022
ShareTweetPinShareJelentősen fejlődött a digitális államigazgatási szektor az elmúlt tíz évben, egységesítették a közigazgatási informatikai folyamatokat, valamint a mesterséges intelligencia használatát is bevezették több platformon is – közölte a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ). A közlemény szerint kiépült a Nemzeti Távközlési Gerinchálózat (NTG), elindult a Kormányzati Adatközpont, a 112-es Egységes Európai […]
e-kormányzat

És még ez is...