Éleződik a graphIT és az Enterprise Group harca

bevasarlokosarxA Siemens PLM Software a graphIT Kft. mellett az Enterprise Groupnak is megadta a Tecnomatix digitális gyártási termékcsalád forgalmazási jogait, így március 1-jétől egy innovatív, a termelékenységi hatékonyságot növelő, a gyártási költségeket pedig csökkentő megoldást nyújthatnak ügyfeleiknek. (A graphIT Kft. 1996 óta forgalmazza Magyarországon a Tecnomatix szoftverek, és ez a státusz változatlan. 2014 elejétől a Vero Software termékeinek disztribúcióját egy három-oldalú megállapodás keretében  az Enterprise vette át a graphIT-tól. A -szerk- megj.) A színmagyar tulajdonú vállalat elsősorban a PlantSimulation nevet viselő alkalmazással kezdi az értékesítést – amellyel lehetségessé válik a gyártórendszerek és termelési folyamatok szimulációja és optimalizálása –, de a későbbiekben a termékcsalád további megoldásaival is bővíti portfólióját.

Sallay Péter, a graphIT Kft. ügyvezető igazgatója megkeresésünkre elmondta, hogy társasága kompetenciái, beleértve a forgalmazási jogokat is, egyfolytában bővülnek, s folyamatosan erősítik erőforrásaikat a Tecnomatix területen is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ismét terjed az akaratunk ellenére lájkoló féreg

pén ápr 11 , 2014
A szlovákiai ESET vírusirtó-gyártó összeállította a márciusi víruslista “élmezőnyét”. A Magyarországon legelterjedtebb kártevők között továbbra is a mentéseket törlő Win32/Bundpil féreg áll az élen, amit a különféle utasítássorozatokat kártékony szkriptekké összefűző LNK/Agent trójai követ. A listán egy szinte őskövületnek számító hálózati féreg is jelen van: hat éve szerepel a Microsoft […]
vírus

Friss, ropogós