Életveszély: többen lezuhantak szelfizés közben

1

do-not-crossSzelfizés közben zuhant a mélybe a tetőteraszról és megsebesült öt helyi lakos a Barcelona melletti Sitges fürdőhelyen pénteken. Négy férfi súlyosan, egy nő életveszélyesen megsérült. A 44-49 évesekből álló baráti társaság csütörtök délután öt körül egy sitgesi lakóház tetejére ment fel, ahol a helyi lakosokból álló csoport tagjai rátámaszkodtak az épület korlátjára, hogy szelfit, vagyis önportrét készítsenek.

A korlát a súlyuktól kidőlt, a társaság hat méter mélybe, a járdára zuhant – közölte a spanyol mentőszolgálat (SEM) a Diário Córdoba hírportál szerint. Az életveszélyesen sérült, eszméletlen nőt a barcelonai Bellvitge kórházba szállították, a négy férfit három másik helyi kórházban ápolják. A városi hatóság vizsgálatot indított, annak felderítésére, hogy miért dőlt ki a háromszintes épület tetőteraszának korlátja.


 

One thought on “Életveszély: többen lezuhantak szelfizés közben

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kövesi a HÉT élén

szo aug 16 , 2014
A Hírközlési Érdekegyeztető Tanács (HÉT) Kövesi Gabriellát, a Magyar Telekom Csoport szabályozási igazgatóját választotta elnökévé. Az újonnan megválasztott elnök célja a hírközlési ágazat hiteles és hatékony képviselete Magyarország versenyképességének javítása érdekében. Kövesi tervei szerint a HÉT a jövőben az eddigieknél is hatékonyabban fogja képviselni a hírközlési piac érdekeit, beleértve a […]

És még ez is...