Elérhetetlen lesz az ügyfélkapu

switchKarbantartás miatt pénteken este hat órától szombat reggel nyolc óráig nem lesz elérhető az eBEV portál, a kormányzati portálon és az ügyfélkapu alá tartozó honlapokon pénteken este tíztől kezdődik a karbantartás, ez idő alatt az elektronikus közúti áruforgalom ellenőrző rendszerben (ekáer) elsődleges hozzáféréssel regisztrált felhasználók nem tudnak majd bejelentéseket tenni — írja az MTI.

A kormányzati portálon és az ügyfélkapun szombaton reggel négy óráig tart a karbantartás. Ezen időszak alatt a kormányzati portál, és az ügyfélkapu alá tartozó honlapok és szolgáltatások nem lesznek elérhetőek. Az érintett ügyfeleknek azt javasolják, hogy a bejelentések folytonosságának biztosítása érdekében szükség esetén gondoskodjanak másodlagos felhasználói fiók létrehozásáról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

SAP: itt a 10-es HANA

szo jún 27 , 2015
Legújabb, 10-es számú szervizcsomagját jelentette be HANA platformjához az SAP. A legfrissebb kiadással még hatékonyabban lehet üzletkritikus folyamatokat kezelni, fejlettebbé vált az óriási mennyiségű adatok menedzselése, és vállalati szinten is kiaknázhatóvá vált az Internet of Things (IoT) adta lehetőségek. A 10-es csomaggal a HANA kiemelkedő adatközpont, adatszinkronizációs képességet kapott. Elérhetővé […]