Éjjellátó kamera otthonra

Új multifunkciós éjjellátó kamera jelent meg a piacon a tajvani Zyxel jóvoltából.

Az Aurora névre keresztelt eszköz Full HD felbontással, éjszakai móddal és real-time mobilértesítésekkel kínál alternatívát a felhasználók részére otthonuk biztosítására. A 2-way audio funkció bekapcsolásával a felhasználók tiszta hangfelvételeket is elérhetnek, sőt mobilapplikáción keresztül akár üzenhetnek is a gyermekeknek, ha a házi feladat helyett éppen játékkal foglalatoskodnak. A kamera 16 GB beépített tárhelye akár 168 óra magas minőségben rögzített képanyag tárolására is elegendő. Háromszög alakú formájának köszönhetően az Aurora mágneses és sík felületekre is könnyedén felhelyezhető, biztos lábakon áll a falakon és a mennyezeten is. A kamera 145 fokos látószögével pedig egyszerre több helyiséget is képes megfigyelés alatt tartani.

Az Aurora alkalmazással a felhasználók három opciót állíthatnak be: videók felvétele és megfigyelés, zóna felderítés és esemény-alapú felvétel a precíz területi megfigyelésre, vagy azonnali push értesítések kérése, amennyiben valamilyen gyanús történést fedezett fel. Az Aurora a Synology NVR és a Surveillance Station (távfelügyelet) megoldásokkal is kompatibilis, egy képernyőn teszi elérhetővé a skálázható felhő-tárolást, az intelligens videó elemzést és a multi-cam figyelést is. Az Aurora kiegészítői -pl ébresztőóra, PoE modulok- az év második felében várhatóak a gyártótól. „A kamerával és a hozzá tartozó mobilalkalmazással egyszerűbbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá tesszük digitális életüket” – mondta Treso Tamás, a Zyxel regionális értékesítési menedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új vállalatirányítási rendszert vezetett be a MÁV

szo ápr 8 , 2017
A 3,3 milliárd forintos informatikai fejlesztés megvalósításával egységes, a műszaki és a gazdasági folyamatokat is magában foglaló vállalatirányítási rendszert vezetett be a MÁV-csoport – jelentette be Bádonfainé Szikszay Erzsébet, a MÁV Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettese. Elmondta, a közlekedésfejlesztési projektet a MÁV és a MÁV-START alkotta konzorcium a Közlekedési operatív program 1,9 […]