Együttműködik a Blockchain Koalíció a Thai Fintechszövetséggel

blokkláncEgyüttműködési megállapodást kötött a magyar Blockchain Koalíció a Thai Fintechszövetséggel – közölte a koalíció. Az együttműködés célja a szabályozói és technológiai tapasztalatcsere mellett a lehetséges közös felhasználási területek vizsgálata, és azok kiaknázásának összehangolása. A Blockchain Koalíció március 8-án alakult csaknem ötven taggal, azzal az alapvetéssel, hogy a blockchain technológia már nem megkerülhető, világgazdasági szerepe folyamatosan nő, különösen az EU-ban nyert el kiemelt technológiai szerepet.

Az MTI híre szerint a koalíciónak közel ötven tagja van. A koalíció honlapján kapcsolatként feltüntetett Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft.-től megpróbáltuk elkérni a taglistát. Amint megkapjuk közzétesszük. A -szerk- megj.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

IT-biztonság: már az is jó lenne ha csehül állnánk

vas nov 27 , 2022
Egy regionális felmérés szerint a magyar cégek vezetői nincsenek kellően felkészülve egy esetleges kibertámadásra, a vállalatok alig 17 százaléka rendelkezik kiberbiztonsági politikával, illetve eljárásokkal egy kibertámadás esetére. A Sophos információbiztonsági cég megbízásából végzett felmérés szerint e téren a magyar cégek sokkal rosszabbul állnak, mint a lengyelek és a csehek. A […]
adathalászat

És még ez is...