Együttműködési megállapodást kötött az ingatlan.com és a Hitelnet

forintAz ingatlan.com csoport együttműködési megállapodást kötött a Hitelnet Kft.-vel, ennek részeként a money.hu közvetítői csapata csatlakozik a Hitelnet hálózatához, az ingatlan.com Zrt. pedig részesedést szerez a Hitelnetben – tájékoztatta az ingatlanhirdetési portál.

A money.hu hitelösszehasonlító oldal az ingatlan.com csoport tagja. A közlemény szerint az adataiból készült előrejelzés szerint 2022 utolsó és 2023 első hónapjában kevesebb mint felére csökken a folyósított hitelösszeg nominálértéken az előző év azonos időszakához képest, reálértéken ennél is radikálisabb a visszaesés. A hitelszerződéseket megelőző közvetítői ügyféltárgyalások száma és trendje alapján a piac még nem érte el a mélypontot.

Korponai Levente, a money.hu vezetője a közleményben jelezte: legfrissebb adataik a lakáshitel-piac jelentős megtorpanását mutatják, de az ingatlan.com és a money.hu oldalakon az ilyen időszakokban is havonta ezres nagyságrendű ügyfél adja le hiteligényét.

Fitos Szilárd, a hitelközvetítő Hitelnet Kft. ügyvezetője szerint a partnerséggel a hitelközvetítői piac egyik legnagyobb szereplője jön létre. A két cég együtt csaknem 100 milliárd forint összértékű lakossági hitel közvetítésében segítette az ingatlanvásárlókat 2021-ben. Az együttműködéssel 500 szakemberből álló országos hálózat alakul ki.

Az együttműködés eredményeképpen már az ingatlanvásárlás teljes folyamatában segítséget kapnak a hiteligénylők. Az ingatlan.com oldalon található Hitelintéző szolgáltatás egyénre szabva mutatja be a megvásárolni tervezett ingatlan optimális finanszírozását. A legkedvezőbb ajánlatok kiválasztásához – már 29 pénzügyi konstrukcióhoz – a money.hu biztosítja a hátteret naprakész kalkulátorokkal. Ezt követően a Hitelnet szakértői kísérik végig az ügyfelet a teljes hitelfelvételi folyamaton, megválaszolva a felmerülő további kérdéseket.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A magyarok felének rosszabb lesz a karácsonya

sze dec 7 , 2022
ShareTweetPinShareA magyarok 53 százaléka az idén kevesebbet költ majd ajándékokra karácsony előtt, mint szeretne. A MediaMarkt felkérésére az Opinio Institute közvéleménykutató cég által végzett reprezentatív kutatás szerint a megkérdezettek csaknem nyolcvan százaléka vesz ajándékot idén, és az áremelkedés miatt a harmaduk még többet is költhet, mint tavaly. A válaszadók 67 […]
Magyarország jobban teljesít

És még ez is...