Egyre több az internetfüggő fogyasztó

mobilEgyre többen vannak azok a magyar fogyasztók, akik az interneten keresztül folyamatosan elérhetők, ügyeiket ott intézik és akik egy kutatás szerint jelentősen különböznek az átlagosnak tekintett társaiktól. A PanMedia Kft. friss kutatásából kiderült az is, hogy mintegy 840 ezer ember tekinthető Magyarországon mindig elérhető fogyasztónak, ők folyamatosan, több eszközzel és több helyszínről csatlakoznak az internetre és intézik ott az ügyeiket.

Ezekre a fogyasztókra az a jellemző, hogy életüket az interneten menedzselik. Érzelmileg erősen kötődnek internetes kapcsolattal rendelkező mobiltelefonjukhoz, az mindennapjaik szerves részét képezi, bár az alapfunkciója, a telefonálás egyre inkább háttérbe szorul. Többet és gyakrabban vásárolnak interneten az átlagnál, amit főleg számítógépről bonyolítanak, de a vásárlást megelőző információszerzésben fontos szerepe van az okostelefonnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Információtechnológia: így hatszorozhatod meg a vagyonodat egy év alatt

csü szept 25 , 2014
Cégének, az Alibabának múlt heti tőzsdére vonulása után 18 milliárd jüannal gazdagodva Jack Ma a legtehetősebb ember ma Kínában, ahol az előző évekhez hasonlóan 2014-ben ismét rekordot döntött a vagyonosok száma. A leggazdagabbak éves listáját összeállító Hurun Kutatóintézet statisztikái szerint az 50 éves Ma mintegy 150 milliárd jüanos (25 milliárd […]

Friss, ropogós