Egyre szerethetőbb a DIGI: egyre jobbat kínál, egyre kevesebbért

Magyarországon már közel 1,1 millió háztartásnak áll rendelkezésére a DIGI családi méretű, magas garantált le- és feltöltési sávszélességgel bíró 1000 Mbit/s-os internete. A cég tervei szerint pedig optikai hálózatán hamarosan minden előfizetőjének alapból, egységesen már kizárólag gigabites élményt fog nyújtani, kedvező áron. A DIGI úgy tervezi, hogy két éven belül a teljes hálózatán egységes FTTH bekötési típusra áll át. Az egységesítés érdekében a korábban (2007 és 2011 között) FTTB (Fiber-to-the-Building) módon bekötött épületeknél az eddig csak a lépcsőházi elosztóig érő optikai szálat továbbvezetik, közvetlenül az előfizetők lakásába. Az átépítésben érintett közel 700 ezer előfizetői háztartásba a jövőben egységesen 1000 Mbit/s-os netsebesség érkezik majd a jelenleg a DIGI-nél elérhető legkisebb, azaz a 100 Mbit-es net áráért. A jelentős ügyfélkört érintő országos átépítés a lakók számára teljesen díjmentes.

A most indult átépítések mellett a DIGI tovább folytatja, a korábbi évek ritmusában, az új területek kiépítését is. A dinamikus fejlődést jól szemlélteti, hogy az elmúlt két évben húsz új településen indította el szolgáltatását, így jelenleg már összesen 105 településen van jelen a cég, a budapesti háztartásoknak pedig már több mint a fele (hozzávetőleg 480 ezer) rendelkezik DIGI hálózattal. A jelenleg több mint 1800 főt alkalmazó DIGI erőteljesen növekvő ügyfélkörét mára 57 ügyfélszolgálat, vidéki központokkal megerősített call center, és az ország szinte minden jelentős városában jelen lévő műszaki gárda támogatja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Semmi cicó: a GVH százmillióra bírságolta az Apple-t

pén ápr 20 , 2018
Tájékoztatás elmulasztása miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) százmillió forintra bírságolta az Apple-t és megtiltotta a jogsértő gyakorlat folytatását. A GVH közleménye szerint az Apple nem tájékoztatta a fogyasztókat a wifi-asszisztens szolgáltatás lényeges jellemzőiről annak ellenére, hogy annak nem lett volna terjedelmi akadálya. Kifejtették, hogy az alapbeállításként bevezetett wifi-asszisztens automatikusan aktivizálódott […]
iPhone

Friss, ropogós