Egyre nagyobbak a zsebek az okostelefonok miatt

okostelefonA telefonok evolúciójával járó méretnövekedés következménye, hogy az új okostelefonok egyre nehezebben férnek el a nadrágzsebekben. Ez változtatásokra készteti a ruhagyártókat. A változások egyszerre jelentenek fejtörést és design lehetőségeket a divatcégeknek – írja a Mashable nyomán a mediainfo.hu. Egyes márkák szerint ezek a trendek szabják meg a nadrágok jövőjét.

A japán Uniqlo képviselője azt nyilatkozta a Quartznak, hogy “nemrégiben konzultáltunk design csapatunkkal a technológiáról, és hogy a ruháink hogyan igazodhatnak az új eszközökhöz. A nadrágzsebek volt az egyik fő téma.” A Mashable értesülései szerint az American Eagle, Levi’s, az L.L. Bean, a J. Crew és a Lee Jeans is hasonló projekteken, a zsebek növelésén dolgozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Itt a vargányavadászok mennyországa

hét nov 17 , 2014
A napokban tették közzé a világhálón az Agrispot francia kreatív ügynökség által készített okostérképet, amelyen feltüntették, hogy Európában hol fordul elő és milyen mértékben az ízletes vargánya. Zöld színnel jelölték azokat a területeket, ahol közepes mennyiségben fordul elő ez a gombafajta, barnával pedig azokat, ahol nagyon sok van. A térkép […]

Friss, ropogós