Egyre jobb lesz a Toshiba Cloud Client Manager

cloudA Toshiba bejelentette Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) felhőalapú szolgáltatását, amelynek segítségével a vállalatok – legyenek bármilyen méretűek – a végponti berendezéseiket egyszerűen kezelhetik a távolból, így akár teljes eszközfelügyeletet is elláthatnak. A szolgáltatás része a hibajavítócsomag-kezelés, eszközleltár, energiagazdálkodást vezérlő modul és a Toshiba meghajtószoftverek elosztása is, amelynek segítségével teljes eszközgazdálkodás valósítható meg. S, ha mindez nem lenne elég, 2015 elején a kínálat új, további funkciókkal bővül. Ilyenek például a hordozható eszközök kezelése és az intelligens, felhőalapú adatmentés.

Magyarul: egy mezei webböngésző segítségével a rendszergazda a távolból, valós időben képes az informatikai eszközök ellenőrzésére. Nincs szükség szerverek, különleges menedzsment szoftverek beszerzésére, sőt nagy szaktudású műszaki személyzet foglalkoztatására sem (Na, ezzel óvatosan, nem árt, ha van ilyen a tarsolyban! A -szerk- megj.). A TCCM a vállalat fejlődésével együtt bővíthető, így a szoftverek szolgáltatásként történő igénybevételével a működési költségek optimális szinten tarthatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Játékkal ösztönzik a BME hallgatóit

sze nov 26 , 2014
A nagy befektetés címmel folyó képregény kirakó játék zárul hamarosan a Műegyetemen. A játékban a hallgatóknak egy képregény összekevert képeit kellett helyes sorrendbe rakni, majd a képeken lévő számokból összeállt egy kód, amit megfejtve egy pénzügyi fogalmat kellett kitalálniuk. A helyes sorrendben elhelyezett kép- és szövegkockákon elhelyezett számokból összeállt egy […]