Egymillió forintos okostelefon érkezik a Huaweitől

Az egyszerre okostelefonként és tabletként is használható Mate Xs varázslatos dizájnnal és erős teljesítménnyel érkezik.

A Huawei Technologies bemutatta a vállalat legújabb összehajtható okoskészülékét, a Mate Xs-t. Az okostelefonként és tabletként is használható, 8”-es FullView kijelzővel érkező eszköz a Huawei legújabb 5G-képes chipjére épül. A Huawei a Mate Xs-ben tovább tökéletesítette a készülék hajlíthatóságáért felelős kijelző technológiáját. A Falcon Wing névre keresztelt kialakítás több mint száz egymásba kapcsolódó részből áll, amelyek tökéletes összhangban dolgoznak együtt a zavartalan felhasználói élményéért. A továbbfejlesztett, cirkónium-alapú fémből készített zsanér a korábbinál sokkal tartósabb, és garantálja a tényleges 180 fokos hajlíthatóságot. A polimer felépítésű kijelző kialakítása során két réteg csúcsminőségi polyimide anyagot ragasztanak egymáshoz optikailag tiszta ragasztóanyaggal.

A Mate Xs készüléket a Huawei legfejlettebb chipkészlete, a Kirin 990 5G hajtja. Az SoC egy nyolcmagos CPU-t tartalmaz, amely két szupernagy Cortex A-76 magból, két nagy Cortex A-76 magból, illetve négy kicsi Cortex A-55 magból áll. A grafikai teljesítményért a tizenhatmagos Mali-G76 GPU felel, amely a Huawei legerősebb GPU-ja. A mesterséges intelligencia támogatásáért pedig a Huawei Da-Vinci architektúrájára épülő NPU gondoskodik. A Huawei Mate Xs Magyarországon elsőként a Huawei Experience Store-ban március végétől lesz elérhető, 999 990 forint ajánlott bruttó fogyasztói áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megrendezik az első integrált országos számítógépesírás- és szövegszerkesztési versenyt

csü márc 5 , 2020
Ép és sajátos nevelési igényű tanulóknak rendez integrált országos számítógépesírás- és szövegszerkesztési versenyt az Addetur Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakiskola. Mint írták, a mozgássérült gyermek beszéde sokszor nehezen érthető, kézírása nehezen olvasható, ilyenkor a számítógép ad egy – társadalmilag leginkább elfogadott – kommunikációs lehetőséget. A speciálisan kifejlesztett segítő eszközök szolgálnak […]
Microsoft

Friss, ropogós