Egymilliárdból sem sikerült eddig rendesen elkészíteni az NHERR-t

Hercegszántó határátkelőhelyOrszágos informatikai probléma lépett fel több közúti határátkelőhelyen és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, megnövekedett várakozási idővel kellett számolniuk az utazóknak.

A rendőrség pénteki beszámolója szerint a külföldre utazóknak azt ajánlják, hogy indulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.

Az évek során számtalan alkalommal adott hírt a rendőrség a határállomásokon használt, ám időről-időre leálló informatikai rendszerről (Lásd lenti táblázatunkat!), amely eddig közel egymilliárdba, illetve pontosan 983 509 325 forintba került. A Nemzeti Határforgalom Ellenőrző és Regisztrációs Rendszert (NHERR) az IdomSoft Zrt. „fejleszti” európai uniós forrásból.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Philips új Evnia monitorokkal hódítana

szo jún 8 , 2024
Két új modellel gyarapodik a Philips Monitors Evnia 3000 terméksorozathoz. A gamerek szeretni fogják az új készülékeket. A gaming rajongóknak tervezett 27 hüvelykes Philips Evnia 27M2N3200A és a 24 hüvelykes Philips Evnia 24M2N3200A modellek olyan termékjellemzőkkel rendelkeznek, mint a Fast IPS panel, Full HD felbontás, 180 Hz képfrissítési sebesség, HDR10 […]
gamer, játékos

És még ez is...