Egyforintos tablet a Vodafone-tól

A harmadik generációs Vodafone táblagépek hét- és tíz inches kivitelben, négymagos processzorral, Android Jelly Bean 4.2-vel érkeztek meg. A két új saját márkás táblagép egyaránt képes a 3G HSPA+ kapcsolatra, így akár a 42,2 megabites letöltésre is. Bluetooth és wifi is segíti a kapcsolódást, a képek, zenék, dokumentumok megosztását, éppúgy ahogy a tájékozódást a GPS, vagy a fotózást az elő- és hátlapi kamera. Az 1,2 gigahertzes, négymagos processzorral szerelt Smart Tab III 7 és Smart Tab III 10 is elérhető havi előfizetéses és feltöltőkártyás csomagokkal. Az Android alkalmazások mellett egy sor speciális Vodafone alkalmazás is a vevők rendelkezésére áll.

A kisebbik családtag, a Vodafone Smart Tab III 7 a Tablet MobilNet 14 csomaggal már egyforintos kezdőrészlettel megvásárolható, míg a nagyobb, Vodafone Smart Tab III 10 a Tablet MobilNet 21 csomaggal 9 990 forintért vehető meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Samsung Galaxy Round: értelmetlen fejlesztés

vas okt 13 , 2013
A Samsung a napokban mutatta be a világ első hajlított okostelefonját, az 5,7 collos Full HD Super Amoled kijelzővel felszerelt Galaxy Round készüléket. A 7,9 mm vastagságú, 154 gramm tömegű készülékbe számos használatot megkönnyítő funkciót építettek. A Roll Effect funkció segítségével tájékozódhatnak a dátumról, időről, nem fogadott hívásokról és az […]