Egyetemistákat vinne Kínába a Huawei

huaweiA Huawei idén is is tíz egyetemi hallgatót és egy egyetemi oktatót szeretne meghívni Kínába, hogy közelről tanulmányozhassák a legfejlettebb távközlési technológiákat, az LTE-A-t és az 5G-t. A “Seeds for the Future“, tanulmányút program globális kezdeményezése a cégnek, amelyben nem csupán magyar egyetemi hallgatók vesznek részt, hanem a világ számos pontjáról érkeznek az infokommunikáció, a távközlés iránt érdeklődő fiatal tehetségek. Eddig több, mint 35 ország hallgatói kapcsolódtak a programba.

A kínai tanulmányút várhatóan 2ö16. novemberben lesz, összértéke 14 millió forint. Az ország valamennyi felsőoktatási intézményének infokommunikációs-, villamosmérnök, valamint a testvérterületek hallgatója jelentkezhet a tanulmányútra, B.s.C., M.s.C illetve P.h.D-s képzésben részesülők egyaránt. A kiválasztott egyetemi oktató feladata lesz a hallgatókkal való kapcsolattartás és a tanulmányút során a hallgatók segítése a kijelölt Huawei-es kordinátorral közösen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Beindult a Fővárosi Közbeszerzési Kft.

csü máj 26 , 2016
A 3D Hardver Kft. nyerte a Fővárosi Közbeszerzési Lebonyolító és Minőségbiztosító Kft., Számítástechnikai eszközök beszerzése címmel kiírt tenderét. A januárban alapított, és a Budapest Főváros Önkormányzatának tulajdonában álló közbeszerzési társaság negyven új asztali számítógépre, két új notebookra, egy tabletre, hálózati eszközökre, valamint operációs rendszerek, irodai szoftvercsomagok és vírusirtó szoftverek beszerzésére […]
Forint

Friss, ropogós