“Egyetemi tanszékké” lép elő a “Nexon-tanszék”

Egyetemi címet kapott és Kodolányi János Egyetemként működik tovább a korábbi főiskola 2018. augusztus elsejétől. Az előrelépés azzal is jár, hogy a volt főiskola személyügyi képzéssel foglalkozó külső, úgynevezett Nexon-tanszéke -legalább is az ügyviteliszoftver-gyártó közleménye szerint- egyetemi tanszékké lép elő.

Nexon és a Kodolányi Főiskola együttműködésének keretében 2016. júliusában alakult meg a Kulturális Tanulmányok Tanszék Nexon tanszéki csoportja. A partnerség elsősorban a közösen létrehozott és több éve folyó „személyügyi szervező” szakirányú továbbképzésre, az „emberi erőforrás” alapképzési szakra, valamint a duális képzés valóra váltására fókuszál. Célja, hogy a frissen végzett hr-szakemberek olyan, a munkaerőpiac által igényelt kompetenciákkal lépjenek be a munka világába, amelyekre komoly piaci kereset van. A személyügyi szervező szakirányú továbbképzésnek 2014. óta 130 hallgatója volt, akik közül már 108 fő szerezett piacképes végzettséget. A 2016. őszén elindult Emberi erőforrások szak is rendkívül népszerű. A két évfolyamnak összesen 125 hallgatója van. A partnerség jóvoltából, közülük ketten – duális képzés keretében – a Nexonnál részesülnek gyakorlati képzésben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Facebook Rubens festményeit is illetlennek találta

ked júl 31 , 2018
 Nyílt levélben juttatták el tiltakozásukat Mark Zuckerberg Facebook-alapítóhoz a flandriai múzeumok és a régió idegenforgalmi hivatala, mert a közösségi háló cenzorai eltávolították közösségi oldalaikról azokat a hirdetéseket is, amelyeket a 17. századi flamand mester, Peter Paul Rubens dús idomú aktjaival illusztráltak — számolt be a The Guardian. A Facebook […]
Facebook

Friss, ropogós