Egy televízióval nehéz mellélőni: az LG ezt ajánlja karácsonyra

LG-oled-televizioMásfél hónap múlva itt a karácsony, ezért az LG szakemberei összegyűjtöttek néhány ajándékötletet, aminek biztos, hogy örülnek majd a családtagok.

Az LG szakemberei szerint nincs olyan férfi, akinek ne verne hevesebben a szíve egy szuper televízió láttán. Az LG 55EC930 ívelt, 138 cm képátlójú készüléke az új OLED technológiának köszönhetően élénkebb képet, valósághű színeket és végtelen kontrasztarányt is produkál. Az új webOS Smart+ operációs rendszernek köszönhetően kezelőfelülete új és letisztult, az okos applikációk, játékok és szórakoztató tartalmak közötti navigálás pedig gyors és kényelmes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Siemens rendes: támogatja a hallgatókat

ked nov 10 , 2015
Fillérre pontosan 2 450 000 forint értékben támogatja a Siemens a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem diákjait tíz hallgatói projekt keretében. Az összeget többek között elektromos hajtású versenymotor fejlesztésére, az Energetikai Szakkollégium működésének finanszírozására, valamint szoftverfejlesztésre fordítják majd. A diákcsoportok munkáján kívül a vállalat két szakdolgozatot, valamint három hallgató diplomatervét […]