Egy szuperkütyü mindenek felett: Sony az EISA 2020-on V.

A Sony idén öt díjat kapott a fogyasztói technológiákra szakosodott Európai Kép és Hang Szövetségtől (EISA). A Sony ötödik díját a multimédiás okostelefonja, a rejtélyes nevű Xperia 1 II kapta.

A Sony Xperia 1 II egy multimédiás szuperkütyü, kifejezetten a fotósok, videósok, operatőrök, film- és zeneőrültek, valamint játékosokra tervezve. Triplakamerás felépítése a Sony fejlett Alpha cserélhető objektíves kameráinak technológiáját alkalmazza, húsz képkocka/másodpercig folyamatos autófókuszt és -expozíciót, valamint valós idejű Eye AF-et biztosít, mely a fotóalany szemét helyezi fókuszba, és amely már az állatok fotózásáraiv is alkalmas. Emellett a Photography Pro és a Cinematography Pro szoftverek biztosítják a Sony profi felhasználói felületét. A tartalomfogyasztók számára az Xperia 1 II rendelkezik egy 21:9-es CinemaWide 6.5” 4K HDR OLED kijelzővelv és Dolby Atmos hangzással, továbbá a 360 Reality Audiovi élményhez való hozzáféréssel. A játékok kedvelői pedig összeköthetik a PlayStation 4-hez tartozó DUALSHOCK 4 vezetéknélküli kontrollert az okostelefonnal. A Qualcomm Snapdragon 865 5G mobilplatform teremti meg a funkciók ezen széles tárházát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Erdős Sándor a Vodafone Főállású Angyala

szo aug 29 , 2020
Erdős Sándor Digitális Kórházi Angyalként kezdi meg a munkáját a Vodafone Alapítvány Főállású Angyalaként, A Vodafone Magyarország Alapítvány a korábbiaktól eltérően, a 2020/2021-es évre nem pályáztatással, hanem célzott kiválasztás és direkt megkeresés útján választotta ki a Főállású Angyal program új angyalait. A program keretében Erdős havi bruttó 400 ezer forintos […]
Erdős Sándor, az angyal