Egy nehéz nap éjszakája: pedofilok buktak le Izraelben

 

Az izraeli rendőrség története legnagyobb pedofil-ellenes akcióját hajtotta végre: egyetlen éjszaka alatt 30 embert vettek őrizetbe.
Az akcióra három hónapon át készültek és tegnap éjjel letartóztatásokkal végződött. A rendőrség munkatársa egy 12 éves kislánynak kiadva magát a pedofilok által kedvelt internet-fórumokat és chat oldalakat látogatott meg. Körülbelül 30 férfi szeretett volna találkozni vele szexuális indíttatásból. A helyi sajtóban megjelent információk szerint a fogvatartottak életkora 20 és 50 év között mozog, akik között vannak köztisztviselők, üzletemberek, diákok és a biztonsági szervek nyugdíjas munkatársai. Többségük büntetlen előéletű — írja a ruvr.ru.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Mennyei nyugalom a telefonfülkében

csü aug 2 , 2012
ShareTweetPinShare  Nyugtató telefonfülkével büszkélkedhet egy brit település: festett üvegoldalai színterápiával hatnak a betérőre. A már jó ideje használaton kívüli, – kívülről – piros fülkét egy fontért vette Mellis városka, majd pedig egy művész – Hilary Beal – irányításával, a helyi növény és állatvilágtól megihletve, 500 munkaórával három hónap alatt színesre […]
ZX-81

És még ez is...