Egy millió a tét: startup versenyt hirdetett az Internet Hungary

forintInnovation Hungary 2016 néven rendeznek versenyt az Internet Hungary szervezői az év leginnovatívabb kkv– és startup projektjei részére. A legjobbak amerikai bemutatkozási lehetőséget, médiamegjelenést és készpénzt is nyerhetnek, összesen egymillió forint feletti értékben. A nyolc döntős projekt számos külföldi és hazai szaktekintély előtt mutatkozhat be az őszi Internet Hungary konferencián, szeptember 27-én.

A megmérettetésen elsősorban azokat a hazai feltörekvő cégeket, projekteket szeretnék bemutatni a szervezők, amelyek nemzetközi szinten is üzleti lehetőséget rejtenek, illetve olyan újdonságot kínálnak, amelyek a konferencia széles résztvevői köre számára szakmai megoldásként is izgalmasak lehetnek. A szervezők azokat az innovatív kkv-kat, projekteket, illetve startupokat várják a versenyre, amelyek rendelkeznek kész, jól prezentálható ötlettel, prototípussal vagy működő szolgáltatással.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Siemens: a cégek informatikai fejlesztései a termelés nyomon követhetőségét szolgálják

pén aug 19 , 2016
ShareTweetPinShareAz ipari gyártással foglalkozó vállalatok 67 százaléka digitalizációs fejlesztéseket tervez a következő három évben, a fejlesztésektől a megkérdezettek 91 százaléka a termelés folyamatainak jobb nyomon követését, 85 százaléka a tervezés hatékonyságának növelését, 78 százaléka pedig a termelési hibák erőteljes csökkentését várja – derül ki a Siemens Zrt. megbízásából a GKI […]
Chaplin - Modern idők

És még ez is...