Egy magyar startup kijuthat Izraelbe

telefonIzrael magyarországi nagykövetségének kezdeményezésére idén Magyarország is képviselteti magát a Start Tel Aviv 2014 nemzetközi startup versenyen és ötnapos szakmai programsorozaton szeptember 13-19 között. A szervezők induló fázisban lévő webes mobilalkalmazást fejlesztő vagy it-biztonsági profilú hazai startupok jelentkezését várják június 30-ig — írja az MTI.

Idén a Start Tel Avivval egyszerre rendezik meg a DLD Tel Aviv Innovációs Fesztivált is, ami a világ minden tájáról vonzza az innovátorokat, kockázati tőkebefektetőket és vállalkozókat. A Start Tel-Aviv program résztvevői kilátogatnak majd a DLD fesztiválra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megjött a Vodafone Smart 4

ked jún 10 , 2014
Magyarországra is megérkezett a Vodafone legújabb saját márkás telefonja, a legfrissebb Android verziót, a 4.4-es operációs rendszert futtató, 4,5 hüvelykes érintőképernyős, Vodafone Smart 4. Az FWVGA kapacitív kijelzővel ellátott telefon NFC (Near Field Communications) képes, azaz többek között alkalmas képek és más tartalmak egy-érintéses átvitelére egy másik NFC-s eszközre, de […]

Friss, ropogós