Egy közlekedési morált rongáló alkalmazás nyert az Appra magyar!-on

A tavalyi közönségdíjas autós közlekedést segítő app lett az idei legjobb platformfüggetlen alkalmazása az Appra magyar! győztese. A kereskedelmi kategória győztese a Barion, a minden hivatalos engedéllyel rendelkező új generációs mobilpénztárca, amely érzékeli, hogy milyen boltban vagyunk és milyen más Barion felhasználók vannak körülöttünk, feledtetve a QR-kód és az NFC kényelmetlenségeit. Az üzleti kategória díját egy profi fogászati nyilvántartó rendszer, a Flexi-dent nyerte, ami magát a pácienst helyezi a működés középpontjába, hogy legalább az adminisztráció, leletek, röntgenek rendezése és az időpontfoglalás legyen kellemes élmény a fogorvosnál.

Az életmód kategóriában egy nyelvoktató program, a Xeropan nyert, ami játékos, az élő szituációkat szimuláló módszertannal tanít idegennyelvet felnőtteknek és akár gyerekeknek is – egyelőre csak angolul, de máris hét nyelvről. A szórakoztató kategóriában pedig egy garázscsapat által fejlesztett, nehéz kihívásokat kedvelő játékosok igényeit is figyelembe vevő, gyönyörű szép androidos platformjáték a Gangsters of the Boardwalk nyert, ami a 20-as évek Amerikájába repít vissza.

A közönségdíjat, a tavalyihoz hasonlóan, egy nagy tömeg által használt hiánypótló alkalmazás a MoziMánia nyerte. Az alkalmazáson belül egyszerűen foglalhatunk jegyet, böngészhetünk az óriási filmadatbázisban és olvashatunk online filmes magazint is. Az Év Alkalmazása díjat a tavalyi közönségdíjas TraffiHunter nyerte: a fejlesztők tavaly óta is sokat dolgoztak és az egyéb fejlesztések mellett alkalmazásukat elkészítették Windows platformra is. Az app így még szélesebb közönséget segít az utakon való mindennapi tájékozódásban. A program rendszeresen frissülő adatbázisa naprakészen mutatja meg a traffipaxok aktuális pozícióit. Az alkalmazás választható riasztási hanggal előre jelzi a traffipaxot. Az is beállítható, hogy hány kilométeren belül jelezzen. Nem csak az ORFK által közölt és a fix traffipax helyeit tartalmazza az adatbázis, hanem egy aktív felhasználói közösség is küldi a traffi jelentéseket.

Vélemény
A győztes alkalmazásnak, a TraffiHunternek számos jó szolgáltatása van, mutatja például a legközelebbi benzinkutat, a Nemzeti dohányboltokat, és így tovább. Erősen reméljük azonban, hogy minden kedves olvasónk érzi, ez az alkalmazás elsősorban a sebességhatárokat notórius be nem tartóknak nyújt segítséget abban, hogy továbbra is balesetveszélyesen, önmagukat és másokat veszélyeztessenek. A program megírása az alkotók, megválasztása a verseny győztesének a zsűri felelőtlenségét bizonyítja.
-szerk-


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Csúszik az Internetről szóló nemzeti konzultáció

hét jan 26 , 2015
A korábban beharangozott január vége helyett, csak február 3-án indul az internetről szóló nemzeti konzultáció és várhatóan szeptemberben dönt a kormány arról, hogy a beérkező válaszok alapján milyen intézkedéseket hoznak meg – mondta Deutsch Tamás, a konzultációt vezető miniszterelnöki biztos egy a témában tartott háttérbeszélgetésen — írja az MTI. A […]

És még ez is...