Egy kiskorúnak meztelen fotókat küldött magáról a Fehér Házból: tíz évet kaphat

tini-lany-laptopLetartóztatták az amerikai Secret Service egyik, a Fehér Ház biztosításáért felelős tagját, mert meztelen fotókat küldött magáról egy pedofilokra vadászó rendőrnek, aki egy üzenetközvetítő szolgáltatónál 14 éves lánynak adta ki magát – közölte híroldalán pénteken a CNN amerikai televízió. A 37 éves Lee Robert Moore – aki azt hitte, hogy egy delaware-i, Hazlett álevű “tinilánynak” üzenget a Meet24 és a Kik partnerkereső szolgáltatókon keresztül – azt kérte levelezőpartnerétől, hogy találkozzanak és létesítsenek… khm… testi kapcsolatot.

A férfi a bizonyítékok súlya alatt megtört, és bevallotta, hogy több üzenetet is a Fehér Házból küldött a bakfisnak álcázott nyomozónak, valamint több kiskorú lánynak. Moore-t azzal vádolták meg, hogy kísérletet tett szeméremsértő anyag fiatalkorúnak történő átadására, amiért akár tíz évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatják. A férfit felfüggesztették a szolgálatból, belépőjét és minden, a Secret Service-től kapott felszerelését elvették.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Samsung: jön az Exynos 8 Octa processzor

ked nov 17 , 2015
A Samsung Electronics bemutatta Exynos processzorcsaládjának legújabb tagját, az Exynos 8 Octa 8890-et. A chip a dél-koreai gyártó második prémiumkategóriás processzora, amely a 14 nanométeres FinFET technológiára épül. Elődjéhez, az Exynos 7 Octa 7420-hoz képest az Exynos 8 Octa már egy integrált egy-chipes megoldás, egyben a vállalat legelső egyedi tervezésű […]
chip