Egy fertály alatt elfogták a mobiltelefon-tolvajt

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a férfit, aki magát egy szolgáltató munkatársának kiadva megtévesztett egy idős asszonyt Ózdon, akinek lakásából ellopta mobiltelefonját.

Az Ózdi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást D. Sándorral szemben. A 22 éves ózdi férfi 2018. augusztus 23-án a délelőtti órákban Ózdon, az egyik Szent István úti ingatlanba úgy jutott be, hogy magát a gázszolgáltató munkatársának adta ki. A gyanúsított a megtévesztett 69 éves asszony figyelmét elterelte, majd a lakásból eltulajdonított egy mobiltelefont. A bejelentést követően az ózdi rendőrök 15 percen belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt, akinél megtalálták az ellopott mobiltelefont is. D. Sándort elfogását és előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és lefoglalták tőle az ellopott mobiltelefont is, amit az eljárás során visszaadnak jogos tulajdonosának.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új chipkészletet mutatott be a Huawei

sze szept 5 , 2018
A Huawei bemutatta legújabb chipkészletét, a Kirin 980-at. A Kirin 980 a világ első olyan mesterséges intelligencia által támogatott chipje, amely hét nm-es TSMC processzorral van felszerelve, ezért minden eddiginél nagyobb teljesítményre képes. A Huawei dupla NPU-val látta el a chipet, amely a lehető legmagasabb szintre emeli az AI képességeket: […]