Egy csoda az emulzióaggregáció

szinekA Xerox 35 milliós beruházást valósított meg, hogy negyven százalékkal növelje az emulzióaggregációs (EA) toner-előállító kapacitását. A befektetéssel többek között az EA tonert készítő webster-i üzemüket közel 15 ezer négyzetméterre bővítették. Az ötszintes létesítményben, a mostani fejlesztés után közel ötven kilométer hosszúságú csővezeték fut, több mint száz acéltartályt helyeztek üzembe és mintegy tizenegyezer szenzor működik, amelyek folyamatos visszajelzést adnak a hőmérséklet-ingadozásról, a széljárásról, a páratartalomról és egyéb, a gyártást befolyásoló külső tényezőkről.

Az EA a nanotechnológián alapuló gyártási folyamat. Az EA tonerrel nyomtatott lapokon a képek élesebbek, és negyven-ötven százalékkal kevesebb festéket használnak fel, mint a korszerűtlenebb eljárással készült nyomatok. Az EA toner bevezetése óta a Xerox és a Fuji Xerox több mint ötven, EA tonert használó irodai és nyomdai berendezést fejlesztett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ingyen áll át digitálisra a Magyar Telekom

ked jún 9 , 2015
A Magyar Telekom telekommunikációs hálózatán végzett korszerűsítési folyamat újabb fontos állomáshoz érkezett. A vállalat – az elmúlt hónapokban végzett folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően – nyár végétől kódolatlan digitális kábeltelevízió-szolgáltatást vezet be analóg kábeltelevíziós előfizetéssel rendelkezők számára. A helyi tévécsatornákat nem érintő fokozatosan végrehajtott váltás a meglévő szolgáltatások havi díjában és csatornakínálatában […]
televízió

Friss, ropogós