Egy álom az LG antimikrobiális kórházi televíziója

Az LG bemutatta a vállalat első érintőkijelzős, fali konzolos kórházi televízióját. A készülék a gyártó szerint kényelmes és biztonságos megoldásokat kínál mind a páciensek, mind az orvosok számára.

Az LG új Pro:Centric okostelevíziójának képernyője csupán 15,6 colos, ezért könnyen felszerelhető bármilyen, a VESA szabványnak megfelelő fali konzolra, így akár a kórházi ágyból is kényelmesen élvezhetik például a streaming szolgáltatók videóit és a prémium tévécsatornákat, de friss kórházi információkat is megtekinthetnek a képernyőn. A televízió az orvosok számára is kényelmes megoldásokat kínál, hiszen a konzultációkon úgy mutathatják meg pácienseiknek a röntgen- és ultrahang-felvételeket, hogy a lehető legkevésbé zavarják meg a beteg kényelmét. Az IPS technológia révén a televízió képminősége még széles betekintési szögek esetén is kiváló. A készülék tartós, hosszú távon is bírja az intenzív használatot, és számos biztonsági előnyt kínál az antimikrobiális felülettől a könnyen tisztítható védőüvegen át a lekerekített sarkokig. (Akárki akármit mond, ez maga az álom… a -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Meg kellett erősíteni a Vodafone hálózatát az ünnepre

csü aug 23 , 2018
ShareTweetPinShareA Vodafone Magyarország bővítette kapacitását az augusztus 20-i ünnepére. A statisztikákból ugyanis kiderült, hogy az augusztusban tapasztalható átlagos forgalomhoz képest a korábbi években augusztus 20-án körülbelül másfélszeresére nőtt a beszéd és az adatforgalom is. Mint az a forgalmi adatokból kiderül, Budapesten, az augusztus 20-i tűzijáték területén az augusztusban tapasztalható átlaghoz […]
Vodafone

És még ez is...