EcoBlade: pengerendszert mutatott be a Schneider

akkumulatorA Schneider Electric bemutatta EcoBlade nevű rendszerét. Az új rendszer azt a csodát tudja, hogy akkor teszi elérhetővé a villamos energiát, amikor szükség van rá. A megoldás lefedi a lakossági szinttől egészen az ipari létesítményekig terjedő skálát, hiszen a háztartásokban, az informatikában, az iparban és a kereskedelemben, valamint az áramszolgáltatói szektorban egyaránt lehetőséget nyújt a teljesítményigény optimalizálására.

Az EcoBlade nagy teljesítményéhez képest alig 25 kg súlyú, 76 cm-es lapos egységekből, úgynevezett „blade”-ekből áll. Minden egyes „blade’ tartalmaz egy intelligens módon kapcsolódó akkumulátor modult, amellyel önmagában is azonnal használható. A lakossági felhasználáson túlmutató, nagy mennyiségű energiatárolási igény esetén a „blade”-ek hálózatra kötött rackszekrényekbe is telepíthetők adatközpontokban és más létesítményekben, vagy villamos alállomásokban. A legmagasabb szinten a „blade”-ek konténerekben telepítve akár több megawattóra energiatárolási kapacitást és energiamenedzsment szolgáltatást képesek nyújtani teljes hálózatok részére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új köntösben a Samsung Gear S2 classic

hét jan 18 , 2016
A Samsung Electronics Gear S2 classic okosórájának két elegáns, új kiadását jelentette be. A 18 karátos rózsaarany és platina változatokkal a felhasználók mostantól még inkább az egyéni stílusukhoz illeszthetik okos kiegészítőjüket, a kör alakú dizájn és a fejlett funkciók mellett. Az új Gear S2 classic NFC-képes, így kompatibilis a Samsung […]
Samsung