Durva mobilrablás Hajdúszoboszlón

verekedesA rendőrjárőrök értesítették 2016. március 10-én 3 óra 27 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját arról, hogy Hajdúszoboszló, Szilfákalja és Hőforrás utcák kereszteződésében egy 17 éves, sérült fiú kért segítséget egy bolti eladótól, aki telefonon hívta őket. A Tevékenység-irányítási Központ értesítette a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba vitték a sérültet. A járőrök a helyszínen megállapították, hogy a sértett néhány órával korábban két ismerősével együtt italozott, majd elmentek egy játszótérre Hajdúszoboszlón, ahol a sértett elővette a mobiltelefonját. A másik két lókötő el akarta venni a fiútól a telefont, ezért ő elfutott. A sértettet Gy. Norbert és 17 éves társa utolérte és bántalmazta, majd elvették a telefonját. A fiút ezután a brutális helyi zsiványok elvitték egyikük otthonába, ahol tovább ütötték és rugdosták, ezután pedig arra kényszerítették, hogy velük menjen egy Hőforrás utcai boltba, ahol szeszesitalt kellett vásárolnia támadóinak. Az áldozat itt kért segítséget az eladótól, aki értesítette a járőröket.

A rendőrök a helyszínen elfogták a 21 éves és 17 éves csirkefogót és előállították őket a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. A 17 éves áldozat a bántalmazás következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérüléseket szenvedett. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást Gy. Norbert és társa ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megvannak a BE SMART győztesei

ked márc 15 , 2016
Kihirdették a harmadik BE SMART startup verseny győzteseit. Az első helyezett GrantedBy.Me csapatának fejlesztése újradefiniálja a tradicionális online bejelentkezést. Egy mobilalkalmazással, valamint egy mögötte lévő szolgáltatással leváltja a felhasználónév-jelszó párost úgy, hogy közben egyszerűbbé és sokkal biztonságosabbá teszi az azonosítás folyamatát. A második helyezett L!ber8 Technology külön töltést nem igénylő technológiák fejlesztésével […]