Duraisamy a Quadront erősíti

Nandhini Duraisamy QuadronOperatív igazgatót szerződtetett a Quadron Kibervédelmi Kft., Nandhini Duraisamy június elsejétől tölti be a vállalat új pozícióját — számolt be a digitrendi.hu.

A több mint húsz éves informatikai és kiberbiztonsági tapasztalattal rendelkező szakember két, Indiában megszerzett, matematikai és számítástechnikai diploma után itthon, a CEU-n is elvégezte az IT Management mesterképzést. Szakmai karrierje során vezette többek között a General Electric kiberbiztonsági, és az Anheuser-Busch InBev európai üzletágának it-biztonsági és irányítási csapatát. Az Affideánál a kockázatelemzés és belső ellenőrzés mellett a felvásárolt vállalatok megfelelő integrációjáért és a teljesítménymenedzsmentért is felelt. A Quadronnál operatív igazgatóként legfőbb feladata a hatékonyság maximalizálása lesz: a folyamatok és kiadások optimalizálásával, új struktúrák kialakításával és a rendelkezésre álló erőforrások lehető leghatékonyabb kihasználásával. Integrációs tapasztalata a Quadron további növekedésében is fontos szerepet fog játszani: a cég a jövőben organikusan és akár felvásárlások által is terjeszkedni szeretne. (Bár társaság 2019-es üzleti eredményei sajnálatosan még nem elérhetők az Igazságügyi Minisztérium honlapján, a korábbi eredmények nem igazán támasztják alá, hogy komolyabb felvásárlásokkal tudna a cég terjeszkedni. A -szerk- megj.)

Quadron Kibervédelmi Kft.-eredmenyei
Quadron Kibervédelmi Kft. eredményei

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Sikeresnek ítéli a vészhelyzet alatt indított kezdeményezéseit a Vodafone

hét jún 29 , 2020
A Vodafone szerint sikerrel debütált a társaság alapítványának három új kezdeményezése, amelyekkel a COVID vészhelyzet alatt startoltak el. A három új program a pedagógusok digitális kompetenciafejlesztését célozza meg, és bár mindhárom programot jóval a vészhelyzet előtt elkezdték már kidolgozni, a távoktatásra való hirtelen átállás miatt a vártnál is nagyobb bevonódást […]
oktatás, mobil