Duolingo: befektet a Google Capital

duolingouoTöbb millió dollárt fektetett be a Duolingo, ingyenes nyelvoktató alkalmazásba a Google befektetési alapja, a Google Capital – közölte az applikáció fejlesztője az MTI-vel. A támogatásból a Duolingo platformját még inkább felhasználóbaráttá, személyesebbé és hatékonyabbá fejlesztik, valamint az alkalmazás tovább terjedhet az oktatási intézményekben is. Az applikációt több mint százmillió – ezen belül is 620 ezer magyar – felhasználó töltötte le világszerte, az iskolák számára elérhető felületen pedig több mint százezer tanár regisztrált, egyesek a nyelvkönyveket helyettesítették a rendszerrel, mások az alkalmazás teljes tanmenetét használják.

A vállalat megalakulása óta több kockázatitőke-befektetőtől is kapott támogatást, így a Union Square Venture 2011-ben 3,3 millió dollárt, a NEA 2012-ben 15 millió dollárt, Kleiner Perkins Caufield&Byers pedig 2014-ben 20 millió dollárt invesztált a cégbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Akkutippek V.

szo jún 13 , 2015
Bár a gyártók nagy gondot fordítanak a laptopok, tabletek, telefonok fogyasztásának csökkentésére, és egyúttal a beépített áramforrás üzemidejének meghosszabbítására, azért az üzemidő meghosszabbításának több trükkje is van. Az akkumulátor kezelése Az akkumulátorok egyik legnagyobb ellensége a túlmelegedés. Ügyeljünk arra, hogy az áramforrást ne tegyük ki közvetlen napfénynek. Ha például kültéren […]

Friss, ropogós