Duhajkodás áldozata lett egy szebb napokat látott telefonfülke Vanyarcon

Megrongáltak egy szép, patinás zöld telefonfülkét Vanyarcon. Egy fiatalkorút hallgattak ki gyanúsítottként a pásztói rendőrök.

A Pásztói Rendőrkapitányság garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 15 éves fiú ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a duhaj lelkületű fiatalkorú gyanúsított 2017. május 4-én 20 óra 27 perc körül ököllel betörte egy vanyarci nyilvános telefonfülke üvegét, bónuszként felborított még egy közeli szemeteskukát, majd távozott a helyszínről. A derék nyomozók a széleskörű adatgyűjtés alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiút beazonosították, elfogták, a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az álláskeresés a telefonokra költözik

hét máj 8 , 2017
Az önéletrajz és többkörös állásinterjúk helyét átveszik a hatékony gyors okostelefonos megoldások a kékgalléros, azaz a szakmunkás, fizikai munkás és adminisztrációs állásoknál is. A folyamatossá váló munkaerőhiány egyre több céget ösztönzött arra az elmúlt hónapokban, hogy jelentősen egyszerűbbé és gyorsabbá tegye a jelentkezés folyamatát a különböző fizikai munkák, szakmunkák, valamint […]