Dugómentesítő a Miótól

smart-cityAz ősz nemcsak iskolába siető diákokat és monoton esőzéseket hoz, hanem végeláthatatlan dugókat is. Egy mindentudó autós kütyü hatékony társként segíthet bennünket abban, hogy még gyorsabban eljuthassunk úti célunkhoz. A gyártója szerint Mio Spirit 8500 LM és 8670 LM, valamint 8670 LM Truck számtalan adattal és hasznos funkcióval könnyíti meg az autósok mindennapjait és teszi még biztonságosabbá a vezetést. A beépített intelligens funkcióknak köszönhetően az új Mio Spirit navigációkkal mindig a legjobb idő futható. Az új készülékek az IQ Routes technológia tudásbázisát használja: a rendszer az átlagsebesség adatait figyeli, majd több millió felhasználó által beküldött információ alapján elemzi az összes lehetséges útvonalat. Ezek közül a lehető leggyorsabb utat választja ki, így nemcsak időt, de költséget is spórolunk, a felhasznált üzemanyag jelentős csökkentésével.

A továbbfejlesztett LearnMe Pro funkció is segít egyszerűsíteni: ellenőrzi és megtanulja használója vezetési stílusát és ez alapján személyre szabott útvonalakat ajánl fel. A parkolóasszisztens ideje a célegyenesben jön el: automatikusan megjeleníti az úti cél egy kilométeres körzetében lévő parkolóhelyeket. Az újbóli elindulást a Találd meg az autóm funkció teszi gördülékenyebbé. A 3D-s kereszteződés nézet előre megmutatja, milyen a közeledő csomópont, a sávmutató funkció pedig arról gondoskodik, hogy soha ne tévesszünk el lekanyarodást vagy kijáratot. Az autós biztonságát szolgálja a beépített sebességmérő kamera is, amely mindig friss információkkal figyelmeztet, hol vezessünk különösen óvatosan.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Samsung - MakerBot paktum: az első körből kimarad Magyarország

pén szept 9 , 2016
A Samsung Electronics bejelentette, hogy összefog az otthoni 3D nyomtatási iparág egyik globális piacvezetőjével, a MakerBottal. Céljuk, hogy 3D nyomtatókkal szereljék fel az európai osztálytermeket, inspirálva ezzel a jövő termékfejlesztőit. A Samsung digitális készségek fejlesztésére irányuló programjának részeként a két vállalat 3D nyomtatókkal látja el az iskolákat, a középiskolákat és […]

Friss, ropogós