Drótostót: vezetékes internetet kínál a Telenor

A vezeték nélküli szolgáltatások mellett már korlátlan adatforgalmú vezetékes internet-hozzáférés is elérhető a Telenornál a közép- és nagyvállalati ügyfelek számára.

A bérelt vonali megoldások nagysebességű, szimmetrikus le- és feltöltési sebesség mellett magas rendelkezésre állást biztosítanak. A Telenor mobilszolgáltatóként üzleti ügyfeleinek ezidáig mobilinternet alapú, kis- és nagyképernyős mobilinternet-szolgáltatást biztosított, amelyek mellett egy szűkebb réteget m2m/IoT, tömeges SMS és mobilhíd megoldásokkal szolgált ki. A Telenor Hiperline vezetékes internet-szolgáltatás család bevezetésével mostantól azonban az ismert mobilszolgáltatások mellett három típusú vezetékes adat-hozzáférés közül is választhatnak az üzleti ügyfelek, akár kiegészítő, akár önálló szolgáltatásként.

A három vezetékes szolgáltatás közös jellemzője a garantált, nagy sebességű, szimmetrikus le- és feltöltési sávszélesség választhatóan 2 és 1000 Mbps között, a 99,5 százalékos rendelkezésre állás, a 24/7-es ügyféltámogatás, a rövid telepítési idő és a rugalmas választási lehetőség a végpont kialakításának tekintetében: réz vagy optikai alapú kábeles, vagy dedikált vezetéknélküli összeköttetéssel. Ez utóbbi esetben a szolgáltatáshoz kapcsolt ügyfél irodájáig vagy telephelyéig az időigényes és sokszor problémás vezetékes kiépítés helyett dedikált, zárt frekvenciás vezetéknélküli kapcsolattal kerül kiépítésre, amellyel elkerülhetőek a telephelyen vagy épületek közötti fizikai hálózat kiépítése. A Telenor Hiperline szolgáltatás igény szerint a hagyományos alközpontot kiváltó MobilAlközpont szolgáltatással, mobil mellékekkel vagy akár asztali GSM készülékekkel is kombinálható.

A három vezetékes internet-szolgáltatás
– Telenor Hiperline Bérelt Vonali szolgáltatás: A menedzselt bérelt vonali szolgáltatás fix telepítésű végpontokat (telephelyeket, irodákat) összekötő szolgáltatás. Lehetővé teszi akár távol lévő helyi vállalati hálózatok vagy szerverek hatékony és megbízható összekapcsolását
Telenor Hiperline Bérelt Vonali Internet szolgáltatás: bérelt vonali összeköttetésen keresztül nyújt nagysebességű internet-hozzáférési szolgáltatást, azaz kijáratot az internet hálózat felé, fix ip-tartománnyal.
Telenor Hiperline IP VPN szolgáltatás: olyan magánhálózati szolgáltatás, amely több, fix telepítésű végpontot (telephelyeket) garantált, nagy sebességű, szimmetrikus kapcsolattal képes összekötni, és biztonságos privát hálózatot biztosít az előfizetők számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Újabb rekordokat döntött a mobilfizetés Magyarországon

csü nov 5 , 2020
Újabb rekordokat döntött a mobilfizetés Magyarországon, a mobiltárcás tranzakciók száma közel háromszorosára nőtt 2019 és 2020 szeptembere között a Mastercard adatai szerint. A rekord a járványhelyzetnek “köszönhető”, ami komoly lökést adott a digitális fizetéseknek. Már több mint félmillió bankkártyát költöztettek mobiltelefonjukba a magyar felhasználók – idézik a közleményben a Magyar […]
MasterCard

És még ez is...