Drótnélküli hangprojektor a Samsungtól

1

 

A Samsung HW-F750 AirTrack az első olyan hangprojektor, amelybe a lehető legkiválóbb hangminőség elérése érdekében vákuumcsöves erősítőt építettek, így hangja meleg és természetes lett. Ráadásul, vezeték nélkül, Bluetooth kapcsolat révén egyszerűen csatlakoztatható a televízióhoz is, így valódi mozi élményt garantál a felhasználók számára. A készülék Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatható a televízióhoz, így a Samsung SoundShare alkalmazás révén a TV hangszórójaként is használható, illetve szintén a Bluetooth technológiának köszönhetően akár a mobiltelefonon tárolt zenéket is megszólaltathatók. Az új AirtrackOn funkció automatikusan aktiválja a hangprojektort, amikor a televízió bekapcsol, így lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a TV távirányítójával egyszerre szabályozhassa a két készülék be- és kikapcsolását, valamint hangerejét.

One thought on “Drótnélküli hangprojektor a Samsungtól

  1. A Samsung szerintem jó irányba halad ezekkel az Allshare / Soundshare történetekkel! Csak támogatni tudom, szerintem ez is egy nagyon pozitív fejlesztés! Kiváncsi vagyok, hogy hogy szólalnak meg a hangfalak, meg is fogom nézegetni, amint találkozom velük valahol..:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Invitel szegeden hasít

hét máj 13 , 2013
  Szeged ad otthont május 10. és 12. között az idei év első kajak-kenu világkupájának, ahol több mint 40 ország ezer versenyzője méri össze tudását. A versenyzők mellett a csapatvezetők, sportvezetők, és több száz médiamunkás számára is az Invitel biztosítja a kommunikációs összeköttetést. „Az Invitel most először partnerünk ezen a […]

Friss, ropogós