Drogot árult az egész család az interneten

posta-csomagKábítószer-kereskedőket fogtak el a rendőrök Csongrád megyében, a tiszaszigeti nő és két fia az interneten árulta a drogot és az új pszichoaktív szernek minősülő anyagot – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Huber Krisztián közölte, a kábítószergyanús anyagot egy internetes oldalon hirdette a 47 éves nő, valamint 23 és 18 éves fia, akik a drog ellenértékét a nevükön lévő folyószámlára kérték utánvéttel. A gyanú szerint a feltételezett elkövetők tavaly február és október között összesen 349 alkalommal értékesítettek új pszichoaktív anyagot tartalmazó növényi származékot, valamint kábítószernek minősülő anyagot, amelyet postai úton juttattak el a megrendelőkhöz. A gyanúsítottaknál tartott házkutatás során a nyomozók megtalálták a feladóvevényeket.

Cs. R. Rozáliát, Cs. Márkot és Cs. Norbertet előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nőt és 23 éves fiát őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukra. A 18 éves terhelt szabadlábon védekezhet — tudatta a százados.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Román feltöltőkártyás mobilokat is használtak a terroristák

hét márc 28 , 2016
Volt eset, hogy román feltöltőkártyákat használtak a terroristák az Európai Unióban elkövetett merényletek előkészítése során – közölte Dacian Ciolos román miniszterelnök vasárnap egy tévéinterjújában, megjegyezve, hogy Románia azon ritka uniós országok közé tartozik, ahol még névtelenül lehet a mobilszolgáltatóktól feltöltőkártyát vásárolni. A politikus nem részletezte, milyen merényleteknél játszottak szerepet a […]

És még ez is...