Drágám! Csavard fel a szőnyege… a tévét

Az LG bemutatta a világegyetem első feltekerhető OLED televízióját. A LG SIGNATURE OLED TV R (65R9 modell) megalkotását a vállalat OLED-technológiája tette lehetővé.

A feltekerhető tévé valódi paradigmaváltást jelent, hiszen a nézőknek többé nem kell a falakhoz alkalmazkodniuk a készülék elhelyezésekor, sőt, immár arra sincs szükség, hogy egy helyiség enteriőrjét akkor is egy képernyő határozza meg, amikor az épp nincs használatban. Mindezt a SIGNATURE OLED TV R három különböző használati módja — Full View, Line View és Zero View — is lehetővé teszi. Full View módban a teljes képernyő látható. A Line View módban a képernyő részben feltekerve marad, így továbbra is rendelkezésre áll az olyan speciális feladatok elvégzéséhez, amelyek nem igényelnek teljes képernyős használatot. Ilyen lehet például az óra vagy az aktuális időjárás megjelenítése, de okostelefonunkról megosztva akár kedvenc családi fotóinkban is gyönyörködhetünk a képernyőn. Zero View módban a 65 hüvelykes képernyő egyáltalán nem látható, a feltekert megjelenítő teljes egészében eltűnik a talapzatban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a készülék egyáltalán nincs használatban: zenehallgatáshoz vagy más audiotartalmakhoz továbbra is rendelkezésre áll a tévé 4.2 csatornás, száz wattos Dolby Atmos hangsugárzó-rendszere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kiberbiztonsági előrejelzés: 2019 is rémálom lesz III.

hét jan 21 , 2019
A szlovák ESET szakemberei összegyűjtötték, hogy milyen trendekre számíthatunk és mire kell kiemelt figyelmet fordítanunk 2019-ben. Röviden: semmi jóra, és mindenre. A bizalmas adatok kezelése akár tönkre is teheti a vállalkozásokat 2018-ban az adatvédelem és az adatkezelés kiemelten fontos témák voltak, különösképpen néhány nagyszabású kibertámadás és rossz adatkezelésből adódó botrány […]
tolvaj

Friss, ropogós