DPD — Invitech (4iG): 800 milliós megállapodás

szerverEurópa egyik legnagyobb csomaglogisztikai hálózatának hazai cége, a DPD Hungary Kft. kibővítette együttműködését a 4iG tulajdonában lévő Invitech infokommunikációs vállalattal. Az új, három évre szóló megállapodás összértéke több mint 800 millió forint.

A logisztika, ezen belül kiemelten a csomagszállítás is azon tevékenységi körök közé tartozik, amelyek esetében kiemelt szerep jut a legmodernebb informatikai és telekommunikációs megoldásoknak. Fontos a gyorsaság, az egyes tevékenységek hatékony koordinációja, valamint az ügyfelek részéről minél kényelmesebben és egyszerűbben nyomon követhető folyamat. Az ezekhez szükséges informatikai szolgáltatások egy részét már korábban is az Invitech biztosította a DPD részére, legyen szó hálózati, adatközponti és felhőszolgáltatásokról, azaz például IPVPN-hálózatról, menedzselt tűzfalszolgáltatásról, virtuális szerver infrastruktúráról vagy éppen a csomagszállító cég it-helpdeskjének teljes kiszervezéséről. Mostanra pedig már az összes szolgáltatási területre érvényes, hogy az Invitech mindent egy kézből nyújt ügyfelének.

Ugyanakkor a napjainkban egyre fontosabbá váló it-biztonság is kiemelt szereppel bír ebben az iparágban, elég, ha csak a nagy számban gyűjtött és tárolt, érzékeny ügyféladatokra gondolunk. A DPD ezért döntött úgy, hogy az eddigiekhez képest is még inkább megerősíti ennek a területnek a védelmét, és az Invitech segítségével a futárok mobileszközeinek menedzsmentje (mobile device management), jogosultságkezelése, a cég hálózati kapcsolatait és ezáltal szolgáltatásbiztonságát érintő DDoS-védelem, valamint a különböző titkosítások, végpontvédelmi megoldások kiemelt szerepet kaptak a kibővített együttműködésben. Mindemellett már a saját dolgozók számára rendelkezésre álló Helpdesk-szolgáltatást is az Invitech munkatársai látják el az ügyfél telephelyein.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

MTA Bolyai János Kutatási Ösztöndíj: 152-en nyertek

vas jún 26 , 2022
Idén 152 kutató nyerte el 2022-ben a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Bolyai János Kutatási Ösztöndíját. Az MTA közleménye szerint a nyertes pályázatokról a Bolyai János Kutatási Ösztöndíj Kuratóriuma a szakértői értékelések és a kollégiumok javaslatai alapján döntött. Az MTA által 1997-ben alapított Bolyai-ösztöndíj célja a tehetséges fiatal kutatók elismerése és […]
Magyar Tudományos Akadémia