Dögivel jönnek az új Microsoft szoftververziók

Microsoft-Office-365Néhány napja hozta nyilvánosságra a Microsoft az Office 2016 első előzetesét. Ez új, beépülő alkalmazásokkal, valósidejű közös szerkesztéssel teszi még hatékonyabbá az Office desktop verzióját, amelyet több mint egymilliárd ember használ világszerte. A valósidejű jelenlét és az, hogy a felhasználó azonnal láthatja, hogy a többiek milyen tartalmi és formai változtatásokat hajtanak végre a dokumentumon, lehetővé teszi, hogy a munkatársak egyazon oldalon maradva hozzanak létre tartalmakat.

Jön a SharePoint Server 2016 is, az előzetese még az idén kijön. Ez továbbfejlesztett és új funkciókat egyaránt tartalmaz majd, amely új felhasználói élményt, a vállalati elvárásoknak való jobb megfelelést és jelentéskészítési eszközöket biztosít majd. Az új verzió a telephelyen dolgozó SharePoint felhasználóknak új megoldásokhoz való hozzáférést is nyújt a felhőben, az Office 365 hibrid telepítésével.

Bemutatták az Exchange Server 2016-ot is, amelynek az előzetese szintén még az idén megjelenik. Ennek újdonságai először az Office 365-ben jelennek meg – ilyen lesz a megújuló közös dokumentumszerkesztés, a gyorsabb és okosabb keresés, a továbbfejlesztett eDiscovery, valamint a levelezéshez, a naptárfunkcióhoz és a névjegyalbumhoz kapcsolódó további fejlesztési lehetőségek megjelenése.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Vodafone is a pénzünkre hajt

csü máj 7 , 2015
A Vodafone Magyarország partnereivel, az OTP Bankkal és a MasterCarddal közösen elindította gyors, kényelmes és biztonságos mobiltárca alkalmazását a Vodafone Wallet szolgáltatást, amellyel már az induláskor közel 45 ezer terminálnál lehet fizetni Magyarországon a mobiltelefon odaérintésével – jelentette be Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország lakossági szolgáltatások üzletág vezérigazgató-helyettese. A Vodafone […]
Vodafone