Döbbenet: az összes minisztérium felmondja a mobil-internet szerződéseit a Magyar Telekommal

1

Kovacs-ZoltanA kormány utasította az összes minisztériumot és minisztériumi háttérintézményt, hogy mondják fel előfizetői szerződéseiket a Magyar Telekommal – közölte a kormányszóvivő csütörtökön az MTI-vel. Kovács Zoltán később hozzátette: a mobilinternet-előfizetéseket mondják fel. A kabinet szerdai ülésén foglalkozott a Magyar Telekom azon lépésével, amelyben felmondta támogatói szerződését Kovács Ákos énekessel.

A kormány megdöbbenéssel értesült a Magyar Telekom lépéséről, amely meggyőződésünk szerint mind a magyar alaptörvény szellemével, mind pedig betűjével ellentétes – közölte a szóvivő. Úgy fogalmazott: elképzelhető, hogy ez Németországban lehetséges, de mi elfogadhatatlannak tartjuk, hogy ma Magyarországon bárkit véleménye és nézetei miatt ilyen formában diszkriminálni lehessen.

One thought on “Döbbenet: az összes minisztérium felmondja a mobil-internet szerződéseit a Magyar Telekommal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Felhasználóbarát adatvédelmi csomagot fogadott el az EP szakbizottsága

pén dec 18 , 2015
Az EU-tagországok közötti rendőrségi együttműködésre vonatkozó adatvédelmi szabályok mellett az uniós polgárok adatainak szigorúbb védelméről szóló jogszabály-javaslatokat fogadott el csütörtökön Strasbourgban az Európai Parlament (EP) állampolgári jogokkal foglalkozó szakbizottsága. A csomagban szereplő két jogszabály célja, hogy az uniós polgárok maguk rendelkezhessenek személyes adataikról, ugyanakkor felpezsdülhessen a verseny a digitális piacon […]
EU