DKÜ: százmilliárdos keretmegállapodás a Delta Systems-szel

forintCsaknem 105 milliárd forintos keretmegállapodás nyertese az a konzorcium, amelynek tagja a Delta Systems Kft.; a rendszerintegrátor társaság a Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) által indított, it-biztonságtechnikai termékek és szolgáltatások szállítására és integrálására vonatkozó uniós közbeszerzési eljárásban vett részt közös ajánlattevőként, két, más iparági szereplővel — közölte a társaság anyavállalata, a Delta Technologies Nyrt.

A keretmegállapodás 42 termék- és szolgáltatási kategóriára, többek között vállalati tűzfal-, vírusvédelmi- és tartalomszűrő eszközök, valamint megoldások szállítására vonatkozik — írták. A közlemény szerint a megállapodások nem kínálnak automatikusan megrendeléseket, a DKÜ által kiszolgált intézmények a felmerülő igényeik alapján versenyeztetik újra a beszerzéseket a nyertes konzorciumi tagjai között. A megállapodás a hatályba lépéstől számítva 39 hónapig, de legfeljebb a fenti szállítási keretösszeg kimerüléséig tart.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Német tulajdonú céget támogat a pécsi önkormányzat

hét dec 13 , 2021
Új üzemet létesít a 3D nyomtatási rendszerek fejlesztésével és nagy sebességű gyártásával foglalkozó pécsi RS Factory Kft. a baranyai megyeszékhelyen – közölte a város önkormányzata. Közleményükben azt írták, hogy a városi közgyűlés december 14-ei ülésén járulhat hozzá az új termelőegység létrehozásához, így jövőre és 2023-ban száz-százezer eurót biztosítanak a társaságnak. […]
euro

Friss, ropogós