Direct One: Megérkezett a Paris Police új évada

Paris Police 1900 filmsorozatÚj részekkel folytatódik a nagy sikerű Paris Police 1900 című francia sorozat.

A hat epizódból álló új évad a Paris Police 1905 címet kapta, és mint a név is sugallja, az eredeti sztori után öt évvel játszódik. A gyilkosságok és hazugságok szövevényes világát feltáró sorozat legújabb részei március 30-tól láthatóak a Direct One TV-csatorna műsorán és a Direct Now alkalmazásban.

A humort sem nélkülöző, akciódús krimi első nyolc részét először 2021 őszén tűzte műsorára a Direct One streaming- és tartalomszolgáltató. A történet folytatásában Antoine Jouin nyomozó új megbízást kap 1904 karácsony estéjén, miután rátalálnak egy ismeretlen férfi holttestére. Hamarosan kiderül, hogy mindenkinek van rejtegetnivalója, még a rendőrségnek is.

Az első évadban még fiatal és naiv Jouin a Paris Police 1905-ben már tapasztaltabb, bölcsebb nyomozóként lép színre. Kollégái körében népszerűtlen, mivel sok társával ellentétben kitartóan küzd a korrupció ellen, és elkötelezett a munkája iránt. Ha túl közel kerül az erkölcsrendészeti osztály féltve őrzött titkaihoz, mindenét elveszítheti: a munkáját, a családját, sőt, még a becsületét is.

A friss évad mélyebben bemutatja a XX. század eleji párizsi Belle Epoque (boldog békeidők) sötét oldalát. Egy olyan világba tekinthetünk be, amelyet a romlottság, az erkölcsi hanyatlás és a kicsapongó életmód jellemez. Szemünk előtt elevenedik meg Párizs bűnnel és kísértéssel teli, ritkán látott arca. Jeremie Laheurte mellett az új részekben a többi szereplő is visszatér, így Evelyne Brochu, Marc Barbé, Thibaut Evrard és Eugenie Derouand is.

Azok sem maradnak le semmiről, akik kedvet kaptak a rejtélyekkel teli Paris Police sorozat első évadához is. A hamarosan érkező új epizódok mellett ugyanis a régebbiek is megtekinthetőek a Direct One TV-csatornán és az előfizetők számára ingyenesen elérhető Direct Now alkalmazásban. A bármely okoseszközre letölthető applikációban a Paris Police két évadának minden része korlátlan ideig lesz visszanézhető, és emlékeztetőt is beállíthatunk, hogy biztosan ne maradjunk le az izgalmas epizódokról.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Vizsgálja az EU a közszolgálati média helyzetét

pén márc 31 , 2023
Korábbi gyakorlatát kibővítve az Európai Bizottság az európai uniós tagállamok közszolgálati médiájának helyzetét és az Emberi Jogok Európai Bíróságán született ítéletek végrehajtását is vizsgálja a tavalyi évre vonatkozó jogállamisági jelentésben, amelyet várhatóan júliusban tesz közzé. Vera Jourová értékekért és átláthatóságért felelős uniós biztos az Európai Parlament csütörtöki plenáris ülésén jelentette […]
Vera Jourová

És még ez is...