Díjtermék: megérkezett a XXI. század a GYSEV-hez

A közösségi közlekedés széles szegmensében, a BKK, VOLÁNBUSZ, és egyes városok helyi közösségi közlekedési rendszerében sikeresen vezette be a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. a mobiltelefonos applikációval elérhető Közlekedési Mobiljegy szolgáltatását, amely július 1-től a GYSEV Zrt. szolgáltatási területén is elérhetővé vált. A Csorna és Hegyeshalom között közlekedő vonatokon és vonatpótló autóbuszokon a teljesárú, 33, 50 és 90 százalékos kedvezményes menetjegyek (Ez úton fogadja legjobb kívánságainkat az a nyelvújító lángelme, aki ezt díjterméknek nevezte el. A -szerk- megj.) megvásárolhatók az Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és viszonteladói (Simple by OTP, VOXPAY) alkalmazásaiban is.

Az utasnak le kell töltenie mobiltelefonjára a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. Közlekedési Mobiljegy, vagy valamelyik viszonteladó applikációját, ki kell választani a kívánt GYSEV „díjterméket”, be kell állítani az utazás tervezett kezdési időpontját. Vonatoknál a jegyvizsgálónál található kódkártya segítségével történik a jegyek érvényesítése. Autóbuszra felszálláskor (amennyiben van kiragasztott kód) mobiltelefon készülékével be kell olvasnia a kihelyezett kódot és fel kell mutatni az érvényes menetjegyét az autóbuszvezetőnek. A mobiljegy megvásárlásához, használatához és érvényességének igazolásához a felhasználó telefonján aktív adatkapcsolat szükséges. A pontos utazási feltételeket a vasúttársaság személyszállítási üzletszabályzata tartalmazza.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szokatlant lépett a Facebook és a WhatsApp

sze júl 8 , 2020
A Facebook és a WhatsApp ezentúl nem ad információkat a felhasználóiról a hongkongi hatóságoknak – jelentette be, egymástól függetlenül a két internetes közösségi médium. A közlemény szerint egyáltalán nem adnak információkat sem a hongkongi kormányzattól, sem bármely hongkongi hatóságtól érkező megkeresésekre. A döntés mindaddig érvényben marad, amíg „nem születik újabb […]
Facebook

És még ez is...