Díjazták a TCL prémium televízióját

zsűriAz EISA Award az újonnan megjelenő elektronikai eszközöket teszteli és díjazza. Idén a TCL három elismerést gyűjtött be: első alkalommal kapták meg a “PREMIUM LCD TV 2021-2022” elnevezésű díjat, két másikkal karöltve – a “BEST BUY TV 2021-2022” és a “BEST BUY SOUNDBAR 2021-2022” is a gyártónak ítélték.

A “PREMIUM LCD TV” kategória győztese a TCL Mini LED TV 65C825 2021 áprilisában érkezett meg az európai piacra. A 4K kijelzővel ellátott készüléken Android rendszer fut, amit a QLED technológia és az Onkyo hangrendszer tesz teljessé. A Mini LED kijelző a Quantum Dot technológia és a gépi tanulással megtámogatott AiPQ processzor által milliárdnyi színt és formát képes megjeleníteni — legalábbis ez áll a társaság közleményében. „Mivel a hagyományos LCD háttérvilágítást több ezer miniLED-ből álló, többzónás fényerőszabályzóval helyettesíti, a TCL csúcsmodellje, a 65C825 4K TV olyan képmegjelenítési képességgel rendelkezik, ami még vonzóbbá teszi eleve csábító árcéduláját. A fekete színárnyalatok és a sötét részletek kiválóak, míg a HDR-lejátszás kompromisszummentessége a Dolby Vision és a HDR10+ meglétével magasra teszi a lécet. A vizuális élményen túl ez a TV rengeteg másban is előremutató, az Onkyo-val együttműködésben tervezett hangrendszertől, amely nagyméretű, szobát kitöltő hangzást biztosít, az Android intelligens felületéig és a következő generációs játékkonzolokkal való kompatibilitásig. Bárhogy is értékeljük, a 65C825 a TV-k újdonsült zászlóshajója” – fogalmazott az EISA zsűrije.

Két további díjat is begyűjtött a kínai elektronikai márkaóriás: a “BEST BUY TV IN 2021-2022” nevű elismerést a 2021 áprilisában bemutatott TCL QLED TV 55C728 típus kapta. A 4K HDR képminőségű készülék így a legjobb ár-értékű készülékek kategóriájának legjobbja lett. A “BEST BUY SOUNDBAR 2021-2022” díjat pedig a TCL SOUNDBAR TS8132 típusú hangrendszer nyerte el. Apple Airplay-el, Google Home-al és Amazon Alexával is kompatibilis hangrendszer Dolby Atmos technológiával rendelkezik és emeli még magasabb szintre az otthoni mozizás élményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Csodás félévet zárt az ANY Biztonsági Nyomda

szo aug 21 , 2021
Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. 22,4 milliárd forint konszolidált nettó árbevételt ért el az első fél évben, csaknem 73 százalékkal többet, mint az előző év azonos időszakában; nettó eredménye 2,19 milliárd forintot tett ki, 1,88 milliárd forinttal, 627,5 százalékkal nőtt a tavalyi első fél évhez képest – közölte a társaság. […]

Friss, ropogós