Díjazták a PM ismeretterjesztő honlapját

Az Okosan a pénzzel című oldalért a Pénzügyminisztériumot jutalmazták minőségdíjjal az Év honlapja 2019 kormányzati kategóriájában.

Az Év honlapja pályázatot a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat hirdette meg. A díj átadását követően Balogh László, a honlapot elkészítő és működtető Pénzügyminisztérium pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkára kiemelte, hogy az Okosan a pénzzel minden korosztálynak az őket leginkább érintő élethelyzetekben mutatja be a pénzügyi lehetőségeket. Az iskolások ennek megfelelően többek között a diákhitelről, az idősebbek az öregkori takarékoskodásról találnak az oldalon márkasemleges pénzügyi információkat élményszerű és érthető formában, animációkkal és játékalkalmazásokkal kísérve – tette hozzá Balogh. A Pénzügyminisztérium a működtetésen túl folyamatosan új információkkal és hírekkel frissíti az oldalt, és ehhez többek között az Emberi Erőforrások Minisztériumától, a Magyar Nemzeti Banktól, az Állami Számvevőszéktől vagy a Pénziránytű Alapítványtól is kap segítséget – közölte a helyettes államtitkár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Darja Dodonova próbálja majd Szabó Jánost pótolni

pén dec 13 , 2019
Szabó János – aki a napokban mondott fel a Magyar Telekomnak– utóda 2020. március 1-i hatállyal Darja Dodonova, a Deutsche Telekom európai szegmensének jelenlegi műszaki kontrolling vezetője lesz. Dodonova 2000 óta dogozott a Deutsche Telekom Csoport központjában, és 2017 januárjától az európai szegmens műszaki kontrolling vezetői posztját töltötte be. Dodonova […]
Darja Dodonova