Digitalizál az UniCredit, majd még idén bezár 29 fiókot

EuroAz UniCredit Bank továbbra is aktív szerepet akar vállalni a hitelezésben, újabb jelentős fejlesztésekkel erősíti digitális csatornáit, egyúttal optimalizálja fiókhálózatát, amelynek első lépéseként az idén 29 fiókot megszüntet Budapesten és vidéken – közölte a hitelintézet az MTI-vel. Az UniCredit továbbfejleszti ügyfél-kiszolgálási modelljét is: a folyamat kiemelt része lesz az eddigi digitális csatornák megerősítése és újabb eszközök bevezetése. A beruházás összege a tervek szerint eléri a tízmillió eurót.

A nyár folyamán megújul a bank honlapja, valamint az okostelefonnal és tablettel rendelkezők számára mobil applikációs felületet alakítanak ki. A következő másfél évben megújul az internetbanki szolgáltatás, valamint az elektronikus ügyintézés szerepe is fokozatosan nő, ami a lakossági és a vállalati ügyfélkört egyaránt érinti majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Áprilisban majdnem 70 százalék volt a digitális tv-előfizetések aránya

sze jún 10 , 2015
Áprilisban az előfizetők 69,9 százaléka vett igénybe digitális szolgáltatásokat. A digitális előfizetéseken belül áprilisban 1 176 ezerről 1 184 ezerre nőtt a kábeltelevízióra vagy IPTV-re előfizetők száma. A vezeték nélküli (műholdas, parabola antennával fogható) szolgáltatást 902 ezren vették igénybe, a MinDig TV Extra szolgáltatásnak pedig 111 ezer előfizetője volt a […]
televízió

És még ez is...