Digitális Vezető szolgáltatást kínál az XAPT

NixiexÚj szolgáltatást indít az XAPT, amelynek hazai és nemzetközi sikertörténete a digitális technológiára és az innovációra épít. A piaci és technológiai fejlődés dinamikája miatt a vállalatoknak egyre többször van szükségük egy „digitális coach”-ra, egy saját és nemzetközi tapasztalattal, kialakult módszertannal rendelkező tudásközpontra, amely a kihívások leküzdésében segíthet. Ezt a folyamatot támogatja az XAPT „Digitális Vezető” (Chief Digital Officer-as a Service) szolgáltatása. A „Digitális Vezető” szolgáltatást a digitaltransformation.hu weboldalon nyújt információkat minden cégvezető számára.

Vélemény
A “szolgáltatás” egyelőre egy szimpla ügyfélszerző, sales oldalnak néz ki, ahol -némi túlzással- néhány külföldi sikertörténeten kívül, a társaság a saját tanácsadói tevékenységét reklámozza.
-szerk-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ma éjfélkor bezár az iWiW

hét jún 30 , 2014
Végleg megszűnik, június 30-án éjfélkor bezár az iWiW. A szomorú vég május közepi bejelentése óta közel 350 ezren mentették le adataikat a rendszerből. A felhasználók ma délig egy digitális időkapszula igénylésével lementhetik profiljukat, fényképeiket, kapcsolataikat, levelezésüket. A bezárást követően automatikusan törlődik minden adat, ha a felhasználók erről másképp nem rendelkeznek. […]

És még ez is...