Digitális térképpel segítik a mentők a tűzijátékra kilátogatókat

Petal térképAz Országos Mentőszolgálat (OMSZ) honlapján és telefonos applikációban is elérhető digitális térkép segítségével kereshetik meg a legközelebbi mentőegységet szombaton azok, akiknek elsősegélyre van szükségük az augusztus 20-ai tűzijáték helyszínein. A mentőegységek a Szent István napi budapesti rendezvénysorozat 52 pontján, a programok idősávjaihoz igazodva fogják biztosítani a lehető leggyorsabb elsősegély lehetőségét – közölte az OMSZ.

A mentőszolgálat weboldalán és az ÉletMentő nevű telefonos alkalmazásban is elérhető digitális térképen szükség esetén bárki megkeresheti a hozzá legközelebb eső mentőegységet. A rendezvények egészségügyi biztosításában az OMSZ mintegy hatvan mentőegysége és csaknem 300 mentődolgozója vesz részt, munkájukat a Magyar Vöröskereszt önkéntesei is segítik – tették hozzá.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Utazhatnak külföldre az ukrán exportorientált vállalatok férfi alkalmazottai

szo aug 20 , 2022
ShareTweetPinShareBizonyos feltételek mellett engedélyezte az ukrán kormány, hogy szeptember 1-jétől külföldre utazhassanak az exportérdekeltségű vállalatok férfi alkalmazottai – közölte Julija Szviridenko gazdasági miniszter. Ukrajnában a hatályos törvény szerint a hadköteles korú férfiak nem hagyhatják el az országot a hadiállapot ideje alatt. A külföldi munkautak a kormány döntése értelmében legfeljebb hét […]
ukrán útlevél

És még ez is...