Digital publishing: az Adobe nyomába eredt a Xerox

digital-publishingA Xerox új fejlesztésével, a FreeFlow Digital Publisher megoldással a dokumentumok elérhetőségét és felhasználhatóságát kiterjeszti a digitális csatornákra. A Xerox – együttműködve a GTxcel Inc.-el – olyan alkalmazást fejlesztett, amellyel a nyomtatott anyagok többek közt videóval, képekkel, vagy éppen internetes hivatkozásokkal egészíthetőek ki és tehetőek közzé a világhálón.

A FreeFlow Digital Publisher által létrehozott digitális dokumentumok mobilra is optimalizálhatóak, és azonnal letölthetőek az Apple iTunes-ból, a Google Playből, illetve az Amazon App Store-ból. Ugyanakkor minden online dokumentum esetében szabályozható a hozzáférés, és lehetőség van utánkövetésre is. A beépített mérőeszközök révén folyamatosan monitorozható az adott publikáció olvasottsága, megismerhető a kattintások pontos száma, vagy az elérés által generálható bevétel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Így irthatod a rusnya Facebook vírusokat II.

sze máj 28 , 2014
A Facebookon minden nap lehet találkozni olyan alkalmazásokkal, melyek a felhasználók nevében posztolnak, és kéretlen üzeneteket jelenítenek meg az ismerőseik számára. Ezeket sokszor Facebook vírusoknak hívjuk, de valójában nem hagyományos kártevők, és a vírusirtó sem véd ellenük. A Facebookon belüli alkalmazásokokat sokan Facebook vírusoknak nevezik, pedig semmi közük a hagyományos […]
Facebook

Friss, ropogós