Digi: 2021 a technológiai fejlesztések éve

1

A DIGI már tavaly tavasszal feltérképezték az extrém hálózati terhelési pontokat országszerte, és mindenhol, ahol szükséges volt, erősítették a hálózati, valamint adatközponti kapacitásokat. Ezzel felkészültek a mostani nehéz időszakra is. A DIGI csúcstechnológiás, optikai hálózata (1000MB/s) biztosítja azokat az előnyöket, amelyeknek köszönhetően az előfizetők zavartalanul élvezhetik a minőségi szolgáltatásokat – írták. Az a céljuk, hogy minden előfizető otthonába eljusson a száloptika, hiszen ez a technológia jelenleg a legkorszerűbb. Ennek a költségét a cég nem közölte, azt írták: egyetlen forint sem kidobott pénz, amit a hálózatuk fejlesztésére, vagy adott technológiai probléma, például túlterhelés elhárítására költenek. Idén is gőzerővel dolgoznak a gerinchálózat, valamint a mobilhálózat bővítésén és lefedettségének sűrítésén, 2021 a technológiai fejlesztések éve – közölték.

One thought on “Digi: 2021 a technológiai fejlesztések éve

  1. A Digi ahelyett, hogy minden párszáz fős faluba optikai netet visz, beköthetnék már inkább a 14. kerület nagyzuglói lakótelepekre a netet!!!
    Szánalmas, hogy még mindig nincs, de már 5 éve szórólapoztak, hogy majd lesz. Itt még mindig csak UPC van!
    A Telekom ezekben a napokban köti be az optikai hálózatot, csak sajnos az messze a legdrágább szolgátató, szóval maradok a UPC/Vodafone-nál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új monopolellenes szabályok Kínában

csü febr 11 , 2021
A kínai piacfelügyelet (SAMR)közzétette vasárnap az internetes platformokat célzó, új monopolellenes irányelveket, amelyek szigorítják a hazai technológiai óriásvállalatokra eddig is vonatkozó korlátozásokat. Az új szabályok formalizálnak egy novemberben nyilvánosságra hozott monopolellenes törvénytervezetet, és világossá teszik, hogy milyen monopolisztikus gyakorlatok visszaszorítását tervezik a hatóságok. Az irányelvek várhatóan további nyomást gyakorolnak Kína […]
kínai jüan, Mao arckép