Deutsch szerint a torrentezés probléma

4

Deutsch-TamasAz internet fejlődése elsőrendű érdeke a magyar és a globális könnyűzene-iparnak, az általa előállított termékek fogyasztásának első számú platformja ugyanis az internet – mondta Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos a Music Hungary zeneipari konferencián pénteken Egerben. Az internet és a zeneipar kapcsolatát vizsgáló vitán Deutsch arról beszélt, hogy az internetről szóló nemzeti konzultáció lehetőséget kínál arra, hogy az életünket ezer szállal behálózó platform fejlődési irányát megszabó döntéseket befolyásolják a magyar emberek. A torrentezésről a politikus azt mondta: az internetezők körében gyakori problémáról van szó, így a nemzeti konzultáció kérdései közé is bekerült.

4 thoughts on “Deutsch szerint a torrentezés probléma

  1. konzultáció?? a bolond beszél magában! mert a nemzeti konzultációnak nevezett bohóckodás a demokrácia sirja! aki nem mer az emberek elé állni, csak a szervezett nyaloncokra és tapsolókra kiváncsi, az fél és a félelem szüli ezt a demokráciatorzót, amit próbálnak lenyomni az emberek torkán. egy kalappal sem ér az egész, azt az eredményt fogják habzó szájjal hirdetni, amit a párt és vezér akar , mert a kérdés előre el van döntve és az igazságot nem merik az emberek elé tárni.

  2. Az egész konzultációs bohócság értelmetlen és felesleges munka. Nem ezzel kellene foglalkozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Xerox kedvéért dobta az IBM-et Bruce Jones

hét jún 1 , 2015
A napokban kinevezték a Xerox Pénzügyi Szolgáltatások Üzletágának új vezetőjét. A posztot Bruce Jones kapta. Az MBA diplomáját a Chicago-i Egyetemen megszerző szakember huszonöt évig dolgozott az IBM-nél, ahol az üzleti folyamatok menedzsmentjét (BPO) biztosító területen töltött be vezető funkciókat. Legutóbb a vállalat észak-amerikai régiójának pénzügyi szolgáltatásaiért felelős csoportot irányította. […]